درخشش نام خانم مهشید گودرزی دانشجوی دانشکده شیمی، در جشنواره دانشجویی بنیاد آموزش فناوری نانو

ارسال شده در تاریخ 1402/08/01
ساعت 08:43

به گزارش روابط عمومی دانشکده شیمی دانشگاه الزهرا (س)، خانم مهشید گودرزی دبیر انجمن نانوتکنولوژی دانشکده شیمی و دانشجوی مقطع کارشناسی شیمی کاربردی، پس از شرکت در جشنواره دانشجویی بنیاد آموزش فناوری نانو، موفق به کسب رتبه پنجم مسابقه ملی فناوری نانو شد. لازم به ذکر است مراسم اختتامیه این جشنواره، عصر یکشنبه 30 مهرماه 1402 در دانشکده داروسازی دانشگاه تهران برگزار شد. در این مراسم 30 نفر از برگزیدگان دوازدهمین مسابقه ملی فناوری نانو که شامل 15 نفر در مقطع کارشناسی و 15 نفر در مقاطع تحصیلات تکمیلی می‌شدند، تقدیر شد. این 30 برگزیده شامل 5 مدرس برتر، 10 نهاد برتر فعال در مسابقه ملی فناوری نانو، 10 نهاد برتر در هفته نانو و 3 تیم فناور برتر کمپ کارآفرینی و اشتغال برنامه نانواستارت‌آپ (10 نفر) مورد تقدیر قرار گرفتند.
دانشکده شیمی ضمن عرض تبریک به خانم گودرزی، سلامتی و موفقیت ایشان را از خداوند متعال خواستار است.

ارسال کننده:خانم رضوان شاه کرمی
تصاویر مرتبط: