تبریک به دکتر قدسی محمدی زیارانی

دکتر محمدی زیارانی بعنوان رئیس کمیته شیمی آلی انجمن شیمی ایران، انتخاب شد.

طی حکمی از سوی رئیس انجمن شیمی ایران، دکتر قدسی محمدی زیارانی بعنوان رئیس کمیته شیمی آلی انجمن ایران، انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده شیمی دانشگاه الزهرا (س)، بر اساس رأی نمایندگان منتخب گروه های شیمی دانشگاه های سراسر کشور، طی حکمی از سوی دکتر مجتبی شمسی پور (رئیس انجمن شیمی ایران)، دکتر قدسی محمدی زیارانی (عضو هیأت علمی دانشکده شیمی) بعنوان رئیس کمیته شیمی آلی انجمن شیمی ایران، انتخاب شد.
لازم بذکر است، انجمن شیمی ایران از بدو تأسیس تاکنون در زمینه های مختلف علمی فعالیت نموده است. به نظر می آید که برگزاری کنگره ها و سمینارهای علمی اصلی ترین فعالیت انجمن می باشد.
روابط عمومی دانشکده شیمی این موفقیت را به ایشان تبریک عرض نموده و از پیشگاه خداوند تعالی سلامتی و توفیق روزافزونشان را آرزومند است.

1402/03/13