شانزدهمین جشنواره داخلی حرکت دانشگاه الزهرا (س)

دانشگاه الزهرا (س) برگزار می کند:

شانزدهمین جشنواره داخلی حرکت دانشگاه الزهرا (س)

شانزدهمین جشنواره داخلی حرکت دانشگاه الزهرا (س):
شانزدهمین جشنواره داخلی حرکت ویژه فعالیت‌ها و دستاوردهای انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه الزهرا(س) در بخش نمایشگاهی از تاریخ 30 مهر لغایت 2 آبان 1402 در سالن اشراق (طبقه زیرین مسجد) برگزار می‌گردد.
جشنواره حرکت رویدادی برای رقابت، عرضه و نمایش دستاوردهای برتر انجمن‌های علمی دانشجویی است که همه ساله در دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی سراسر کشور برگزار می‌گردد. در این جشنواره آثار و دستاورد های علمی دانشجویان که مستقل از برنامه آموزشی دانشگاه به انجام رسیده باشد امکان حضور در بخش رقابتی را دارند. این جشنواره در 10 حوزه رقابتی شامل انجمن علمی برتر، فعالیت‌های علمی خلاقانه، نشریه علمی، مسابقه علمی، محتوای دیجیتال، کارآفرینی، کتاب، بخش ویژه، اختراع برگزار خواهد شد.
فعالیت‌های برتر بخش دانشگاهی جهت شرکت در جشنواره بین المللی به وزارت علوم ارسال خواهد شد.

1402/07/30