بازدید هیأت دانشگاه حلب سوریه از دانشکده شیمی در راستای اجرای تفاهم نامه همکاری دانشگاه الزهرا (س) با دانشگاه حلب

بازدید هیأت دانشگاه حلب سوریه از دانشکده شیمی

به گزارش روابط عمومی دانشکده شیمی روز سه شنبه مورخ 19 دی ماه سال 1402 هیأت اعزامی از دانشگاه حلب سوریه در راستای اجرای تفاهم نامه همکاری های علمی- پژوهشی دانشگاه ه اازهرا (س) با دانشگاه حلب سوریه وارد دانشکده شیمی شدند و همچنین با هیأت رئیسه دانشکده دکتر سعید دهقانپور (رئیس دانشکده)، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، مدیران گروه های آموزشی و چند تن از اساتید دانشکده دیدار کردند. در این جلسه علاوه بر بازدید و آشنایی با بخش های مختلف دانشکده از جمله آزمایشگاه های تحقیقاتی و پژوهشی در رابطه با همکاری در زمینه های علمی-پژوهشی و جذب دانشجوی بین الملل هم مذاکراتی صورت گرفت.

1402/10/19