ثبت نام کاندیداتوری انتخابات انجمن علمی دانشجویی دانشکده شیمی

فراخوان اطلاع رسانی کاندیداتوری انتخابات انجمن های علمی-دانشجویی

ثبت نام کاندیداتوری انتخابات انجمن علمی دانشجویی دانشکده شیمی

فراخوان کاندیداتوری انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه الزهرا (س) – سال 1403
بخش انجمن‌های علمی دانشجویی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا (س) باهدف توانمندسازی مهارت‌های عملی دانشجویان و توسعه علمی رشته‌های مربوطه، اقدام به جذب اعضای شورای مرکزی در انجمن‌های علمی دانشجویی از تاریخ 4 الی 12 اردیبهشت‌ماه 1403 می‌نماید.
هر یک از دانشجویان دانشگاه الزهرا (س) می‌توانند در انجمن علمی دانشجویی رشته مربوط به خود ثبت‌نام نمایند. شایان‌ذکر است انجمن‌های بین‌رشته‌ای محدودیت رشته ندارد و هر یک از دانشجویان علاقه‌مند می‌توانند عضو این انجمن‌ها باشند.
شرایط کاندیداتوری به شرح ذیل می‌باشد:
 اشتغال به تحصیل دائم در رشته و یا گرایش مربوط
 عضویت در انجمن به مدت دو نیم سال تحصیلی در دوره تحصیل (دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری این مدت یک نیمسال)
 نداشتن عضویت در شورای مرکزی گروه‌های دانشجویی (تشکل‌های اسلامی، کانون‌های فرهنگی، شوراهای صنفی، سایر انجمن‌ها و بسیج دانشجویی)
 نداشتن معدل کل کمتر از میانگین معدل گروه در همان نیمسال و یا کمتر از 14 (برای دانشجویان کارشناسی‌ارشد و دکتری معدل کل کمتر از 16)
 نداشتن مشروطی در نیمسال تحصیلی گذشته
 ادامه تحصیل تا پایان مدت عضویت در شورای مرکزی
 نداشتن محکومیت انضباطی منجر به توبیخ کتبی و درج در پرونده یا احکام بالاتر
متقاضیان واجد شرایط می‌توانند از تاریخ 4 الی 12 اردیبهشت‌ماه 1403 به صورت حضوری به طبقه اول معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، اتاق 6 مراجعه نمایند.
خواهشمند است با مشارکت خود از فرصت فراهم شده در جهت نقش‌آفرینی دانشجویان در فعالیت‌های علمی دانشگاه بهره‌مند شوید.
انجمن‌های علمی دانشجویی دانشکده شیمی:
 انجمن علمی دانشجویی شیمی
 انجمن علمی دانشجویی نانوتکنولوژی