فراخوان کاندیداتوری انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه الزهرا(س) – سال 1402

فراخوان کاندیداتوری انجمن های علمی-دانشجویی

فراخوان کاندیداتوری انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه الزهرا(س) – سال 1402

بخش انجمن‌های علمی دانشجویی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا(س) با هدف توانمند سازی مهارت های عملی دانشجویان و توسعه علمی رشته های مربوطه، اقدام به جذب اعضای شورای مرکزی در انجمن های علمی دانشجویی از تاریخ 13 الی 18 اردیبهشت 1402 می نماید.

شرایط کاندیداتوری به شرح ذیل است :

·        اشتغال به تحصیل دائم در رشته و یا گرایش مربوط،

·        عضویت در انجمن به مدت دو نیم سال تحصیلی در دوره تحصیل (دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری این مدت یک نیمسال)،

·        نداشتن عضویت در شورای مرکزی گروه‌های دانشجویی (تشکل‌های اسلامی، کانون‌های فرهنگی، شوراهای صنفی، سایر انجمن‌ها و بسیج دانشجویی)،

·        نداشتن معدل کل کمتر از میانگین معدل گروه در همان نیمسال و یا کمتر از 14 (برای دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری معدل کل کمتر از 16)،

·        نداشتن مشروطی در نیمسال تحصیلی گذشته،

·        ادامه تحصیل تا پایان مدت عضویت در شورای مرکزی،

·        نداشتن محکومیت انضباطی منجر به توبیخ کتبی و درج در پرونده یا احکام بالاتر.

متقاضیان واجد شرایط می توانند از تاریخ 13 الی 18 اردیبهشت به صورت حضوری به معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، اتاق 6 مراجعه نمایند.

انجمن های علمی دانشجویی دانشکده شیمی

·        انجمن علمی دانشجویی شیمی