فراخوان اطلاع رسانی کاندیداتوری انتخابات میان دوره ای انجمن های علمی-دانشجویی دانشکده شیمی

کاندیداتوری انتخابات انجمن های علمی دانشجویی

فراخوان کاندیداتوری انتخابات میان‌دوره انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه الزهرا (س)
سال 1402

بخش انجمن‌های علمی دانشجویی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا (س) باهدف توانمندسازی مهارت‌های علمی دانشجویان و توسعه علمی رشته‌های مربوطه، اقدام به جذب اعضای شورای مرکزی در انجمن‌های علمی دانشجویی از تاریخ 22 الی 26 مهرماه 1402 می‌نماید.
هر یک از دانشجویان دانشگاه الزهرا (س) می‌توانند در انجمن علمی دانشجویی رشته مربوط به خود ثبت‌نام نمایند. گفتنی است انجمن‌های بین‌رشته‌ای محدودیت رشته ندارد و هر یک از دانشجویان علاقه‌مند می‌توانند عضو این انجمن‌ها باشند.
شرایط کاندیداتوری به شرح ذیل است:
• اشتغال به تحصیل دائم در رشته و یا گرایش مربوط
• عضویت در انجمن به مدت دو نیمسال تحصیلی در دوره تحصیل (دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری یک نیمسال)
• نداشتن عضویت در شورای مرکزی گروه‌های دانشجویی (تشکل‌های اسلامی، کانون‌های فرهنگی، شوراهای صنفی، سایر انجمن‌ها و بسیج دانشجویی)
• نداشتن معدل کل کمتر از میانگین معدل گروه در همان نیمسال و یا کمتر از 14 (برای دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری معدل کل کمتر از 16)
• نداشتن مشروطی در نیمسال تحصیلی گذشته
• ادامه تحصیل تا پایان مدت عضویت در شورای مرکزی
• نداشتن محکومیت انضباطی منجر به توبیخ کتبی و درج در پرونده یا احکام بالاتر.
متقاضیان واجد شرایط می‌توانند از تاریخ 22 الی 26 مهرماه 1402 به صورت حضوری به اتاق 6 معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه مراجعه نمایند.
خواهشمند است با مشارکت خود از فرصت فراهم شده در جهت نقش‌آفرینی دانشجویان در فعالیت‌های علمی دانشگاه بهره‌مند شوید.
انجمن‌های علمی دانشجویی دانشکده شیمی
 نانوتکنولوژی