تبریک به دکتر محمدی زیارانی بابت چاپ مقاله

موفقیت متداوم دکتر محمدی زیارانی در چاپ مقاله پر استناد

تبریک به دکتر محمدی زیارانی بابت چاپ مقاله

به گزارش روابط عمومی دانشکده شیمی، بر اساس آخرین بروز رسانی پایگاه ESI در می 2023، مقاله دکتر قدسی محمدی زیارانی (عضو محترم هیئت علمی دانشکده شیمی) با عنوان  Design, Synthesis, and nanoengineered modification of spherical graphene surface by layered double hydroxide (LDH) for removal of as   (III) from aqueous solutions به عنوان مقاله پر استناد معرفی شد. لازم به ذکر است که تعداد مقالات پر استناد دانشگاه الزهرا به 18 مقاله افزایش یافته که دو مقاله از آن ها مربوط به دکتر محمدی زیارانی می باشد.
این دستاورد مایه افتخار دانشکده شیمی و همچنین دانشگاه الزهرا شده است. روابط عمومی دانشکده شیمی از خداوند بزرگ آرزوی تندرستی و کامیابی روز افزون شما را خواستار است و امیدواریم جامعه علمی کشور همواره از وجود مؤثر شما بهره مند گردد.

1402/03/02

شیمی آلی