پژوهشکده فناوری های شیمیایی سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران با مشارکت انجمن شیمی ایران برگزار می کند:

بیست و دومین کنگره بین المللی شیمی انجمن شیمی ایران

بیست و دومین کنگره بین المللی شیمی انجمن شیمی ایران در تاریخ 24 تا 26 اردیبهشت 1403 توسط پژوهشکده فناوری های شیمیایی سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران و با مشارکت انجمن شیمی ایران برگزار خواهد شد. این کنگره به منظور ترویج علوم شیمی و تسهیل در ارتباطات بین محققان، صنعتگران و دانشجویان در حوزه شیمی برگزار می‌شود. در این کنگره، محققان و صنعتگران مطرح در حوزه شیمی به همراه دانشجویان و علاقمندان به این حوزه، فرصت خواهند داشت تا با چالش‌های جدید در حوزه شیمی آشنا شده و نتایج پژوهش‌های خود را با دیگران به اشتراک بگذارند. در کنار برگزاری کنگره، نمایشگاهی نیز برگزار خواهد گردید تا محققین و صنعتگران بتوانند با یکدیگر در ارتباط باشند و از فرصت‌های همکاری بهره‌مند شوند.
در این راستا کمیته علمی این کنگره از تمامی اساتید، محققان، دانشجویان، صنعتگران و فعالان حوزه صنایع شیمیایی جهت حضور فعال در این رویداد مهم و همچنین ارسال مقالات و تحقیقات ارزشمند خود که حاوی آخرین نتایج تحقیقات علمی در یکی از محورهای کنگره است صمیمانه دعوت به عمل می آورد.

تاریخ:
1402/08/06
تعداد بازدید:
منبع:
فیلم مرتبط
صوت
شیمی آلی
دانشگاه الزهرا
 تهران،خیابان ده ونک،دانشگاه الزهرا،دانشکده شیمی
 chem[at]alzahra.ac.ir
کدپستی : 1993893973 تلفن : 982188048038+
فاکس :
982188048038+
تمامي حقوق سايت براي دانشگاه الزهرا ( س ) محفوظ است.